boris-banovic

UVODNIK

Časopis Esthetic&Design - novo izdanje u Novoj godini

Na početku da vas pozdravim! Iznimno sam zahvalan svim našim suradnicima koji su pripremili zanimljive, inovativne članke koji će vas sigurno zainteresirati da ih pročitate. Naravno, zahvaljujem i vama čitatelji jer zbog vas radimo, a ovo je naš novi broj u 2023. godini.

U svojoj karijeri kao dizajner, stilist, kostimograf ili urednik, susreo sam se s mnogo mode i ljepote. Mnogi će reći ili možda opisati da je taj posao kao neozbiljan, ali to je sve kako bi vi bili lijepi, zanimljivi, njegovani, zavodljivi i, na posljetku, sretni bez svega toga navedenog.

Osim očiju, na našem se licu najviše ističu usne, zato smo vam pripremili opsežan tekst kako imati najljepše usne, a o tome vam piše dr. Natalija Pavlović, a kako bi usne došle do svog potpunog sjaja, bitni su i lijepi, nadasve bijeli zubi, a o tome isto možete pročitati na našim stranicama. Kako sam spomenuo oči, ako ste spremni riješiti se podočnjaka ili su vam kapci pali i drže se na trepavicama, vi ste idealni za blefaroplastiku, a o tome možete više pročitati u članku dr. Matije Miletića.

Naravno da su tu i teme o neinvazivnim zahvatima, poput dermalnih filera i mogućim komplikacijama s kojima se bavi dr. Sandra Kovačić ili neizbježnom botoksu, bilo za lice ili za ostale dijelove tijela.

Nismo zapustili kosu, to nam je isto jedna od tema ovoga izdanja, jer svi znamo da lijepu kosu uvijek prvo primijetimo. Za razne metode presađivanja ili sprječavanja ispadanja pobrinula se dr. Ana Maletić.

Da ne mislite da smo zaboravili i druge aspekte lijepog i zdravog života, tu su tekstovi o nutricionizmu, sportu i ljepoti općenito.

I svakako ne zaboravite iskoristiti naše kupone za popuste za jako aktualne estetske tretmane kod određenih klinika/ordinacija te ako imate neka pitanja, slobodno nam pošaljite upit, rado ćemo vam odgovoriti.

Nadam se da smo i ovaj put pomogli da dobijete prave informacije od vrhunskih stručnjaka.

Uživajte u čitanju, a mi se već spremamo za novi broj.

Vaš Boris Banović

Za sve Vaše upite vezane za objave stručnih ili promotivnih članka, ponuda edukacija za liječnike kao i promocija vrhunskih proizvoda i usluga vezanih za estetske tretmane kontaktirajte nas putem maila: estheticdesign@dentalmedia.hr ili direktno na br. tel: +385 91 637 0042

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Vizija časopisa Esthetic&Design je publiciranje članka i ponuda vezanih za minimalno invazivne, nekirurške i anti-age metode u estetici lica i tijela.
Uz stručne teme, ostali sadržaj u časopisu vezan je za zdravlje, ljepotu, fashion, wellness, rejuvenaciju i unutarnju obnovu.

Časopis E&D osmišljen je po uzoru na poznate svjetske časopise i kao takav jedini je u Hrvatskoj. Urednik časopisa je Boris Banović, hrvatski modni dizajner.

Od 2022. godine časopis je dostupan isključivo u digitalnom izdanju

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Viktor |