Polish_20230820_223742873-900

ODRŽAN JE PRVI SUMMER SPORT CAMP – STVORENI ZA KRETANJE!
NA ČUDESNO LIJEPOM VLAŠIĆU - BiH

Nakon našeg prvog četverodnevnog ljetnog sportskog kampa, VLAŠIĆ- BiH 17. 8. – 20. 8. 2023. osjećam se predivno, ispunjeno i neizmjerno zahvalno! Zaista velika hvala od srca svim predivnim polaznicima. Napunili ste nam srce i dušu! A netaknuta priroda i čudesna ljepota Vlašića očarala nas je. Od prvog trenutka pa do povratka, sve je to bio jedan čisti – Flow!

Sva četiri dana su nam doslovno proletjela, sve je prštalo od pozitivne energije i ljubavi naših fenomenalnih polaznika. Svih 27 velikih polaznika dalo je sve od sebe, a bilo nas je iz Hrvatske, Srbije, Njemačke i BiH. Posebna su priča bili naša četiri “mala” polaznika, i to devetogodišnji Pia i Šimun i dvanaestogodišnji Luka i Leon. Oni su ravnopravno sudjelovali u svim aktivnostima, a bilo ih je jako puno svaki dan.

Tijekom sva četiri dana trajanja kampa naučili smo polaznike kako praktično primjenjivati i povezati svih pet tajni zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti – o čemu govori knjiga „Stvoreni za kretanje“

➝ pravilno disanje ➝ kretanje ➝ zdrava prehrana ➝ oporavak ➝ boravak u prirodi

Cilj programa ljetnog sportskog kampa bio je usvajanje vrlo djelotvornih protokola, vježbi i tehnika disanja i treninga, u borbi protiv stresa, strahova, depresije te napada panike. Moćnim tehnikama disanja polaznici su savladali i naučili osnovne i neke napredne tehnike disanja dvaju vodećih svjetskih sustava disanja – Oxygen Advantage i metode Wima Hofa.

Svaki dan bio je ispunjen sportskim aktivnostima. Od jutarnjeg treninga Born2flow i disanja, svaki dan hajka po drugoj stazi, netaknutoj i predivnoj prirodi planine Vlašić. Dnevni hajk – planinarenje obično bi trajao tri do četiri sata, umjerenog tempa, što su svi mogli pratiti. Svaki dan je bilo i dovoljno vremena za popodnevni odmor ili odlazak na bazen i saunu ili jednostavno chillanje na terasi hotela u udobnim stolicama/ležaljkama s predivnim pogledom na okolno gorje.

Naravno da je bilo tijekom hajka i urona u hladnu vodu, pod slapovima i izvorima. Sve pod stručnim vodstvom naših trenera i vodiča koji su maksimalno vodili brigu o sigurnosti svih polaznika. Svaki dan smo peglali i večernji trening Hard Body, a nakon večere slijedilo bi lagano predavanje o disanju i nakon toga naravno vrlo ugodno druženje.

Svime nabrojanim postigli smo tijekom četiri dana rekonekciju sa svojom prirodnom unutarnjom snagom. Osnažili smo imunitet na prirodan i neagresivan način. Polaznici su naučenim vježbama i tehnikama disanja dobili alate da se po povratku u svakodnevnu rutinu mogu uspješno nositi u borbi protiv stresa, virusa i bakterija.

Neizmjerno sam zahvalan i ponosan na naše Master trenere Mirzu Adžemović My Way – Travnik kao domaćina i Marka Vrbljanina. Hvala vam na velikom trudu, ljubavi i stručnosti. Naši gorski vodiči, Robert Pinjo i Hrvoje Pela odmah su nas osvojili svojom širokom i toplom vlašićkom dušom i ljubavlju te nas svaki dan sigurno vodili po planinama i očaravajućim krajolicima, puno vam hvala na tome, dečki!

Uvjeti u hotelu Sunce – Vlašić bili su izvrsni, od smještaja, osoblja, do super klope i vrhunskih uvjeta za trening, retreat i provedbu sportskog kampa. Mogli smo se koristiti unutarnjim bazenom i saunom, sportskom dvoranom (malom i velikom) te izvrsnim nogometnim terenom s umjetnom travom. Naravno da smo s velikim guštom na toj travi vježbali bosonogi naš večernji trening Hard body, što izaziva dodatni tzv. efekt „grounding“, povezivanje i uzemljenje s energijom Zemlje, energetsko punjenje i istovremeno čišćenje na svim razinama.

Hvala još jednom svim predivnom polaznicima, kao i svima vama koji nas pratite i podržavate. Neka nas ova predivna energija još dugo nosi! Vjerujem da se uskoro vidimo i na našem Risnjak workshop & retreatuwww.hard-body.com.hr/breathe2flow/

A za naš idući Summer Sport Camp – Stvoreni za kretanje Vlašić 8,/2024., već sada krećemo s pripremama jer je nakon ovog prvog to već sad postala tradicija.

Just breathe & flow!

Saznaj više: www.born2flow.com/summer-camp/

Osvrt za Summer Sport Camp Vlašić 2023

Proveo sam četiri dana na @hard.body.workout sportskom kampu na predivnom Vlašiću koji je organizirao odličan coach @tomislavdolusic. Upoznao divne nove ljude, naučio nove stvari o važnosti pravilnog disanja @oxygenadvantage i @iceman_hof, prvi put u životu uronio u hladan izvor (fantastično iskustvo),svaki dan smo hajkali na novu dogovorenu planinu, gdje je nastala i ova fotka. Nakon više od dva mjeseca opet sam spreman za nove izazove, radujem se svakom novom danu.

Tomislav Dolušić, prof. kinezologije

W: born2flow.com
M: +385 91 527 1374
E: tomislav@dreamgym.hr

Kontakt

O nama

Vizija časopisa Esthetic&Design je publiciranje članka i ponuda vezanih za minimalno invazivne, nekirurške i anti-age metode u estetici lica i tijela.
Uz stručne teme, ostali sadržaj u časopisu vezan je za zdravlje, ljepotu, fashion, wellness, rejuvenaciju i unutarnju obnovu.

Časopis E&D osmišljen je po uzoru na poznate svjetske časopise i kao takav jedini je u Hrvatskoj. Urednik časopisa je Boris Banović, hrvatski modni dizajner.

Od 2022. godine časopis je dostupan isključivo u digitalnom izdanju

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Viktor |