botoxzalkosu

BOTOKS ZA KOSU

Bili smo skeptični, ali otkako je novi proizvod Qiqi došao na naše tržište prilično smo impresionirani!

Qiqi trajno mijenja teksturu vaše kose i tretira ju s potpuno novom tehnologijom koja ne postoji ni u jednom drugom proizvodu. Kako bi rekli ovo je botoks za kovrčavu kosu, kovrčavosti nikada nije bila lakša!

Qiqi profesionalni tretman zaglađivanja kose u salonu pružit će vam zdravu i jaku kosu, koja je sjajna i super meka. Ovaj proizvod je izvrstan za klijente koji žele trajno ravnu kosu dok naravno vaša prirodna tekstura kose ponovo ne izraste. Tretman za ravnanje kose otporan je na znoj, vlagu i vlažne uvjete te ne sadrži kemikalije ni konzervanse. Možete nastaviti uživati u lijepoj kosi svaki dan čak i nakon kupanja u moru ili bazenu.

QIQI je učinkovit za gotovo sve tipove kose, uključujući čvrste kovrče, opuštene kovrče, valovitu kosu i oštećenu kosu. Prepolovit će vaše vrijeme feniranja i promijeniti teksturu vaše kose iz žilave u meku, usput eliminirajući kovrčavost.

Proizvode Quqi  možete kupiti u Fabula De Forma, Radničkoj 1 u Zagrebu ili na www.fdf.hr

dr. Nevia Delalle

Poliklinika Dermalife
Ilica 203, Zagreb | T: +385 3705 326 | www.dermalife.hr

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Vizija časopisa Esthetic&Design je publiciranje članka i ponuda vezanih za minimalno invazivne, nekirurške i anti-age metode u estetici lica i tijela.
Uz stručne teme, ostali sadržaj u časopisu vezan je za zdravlje, ljepotu, fashion, wellness, rejuvenaciju i unutarnju obnovu.

Časopis E&D osmišljen je po uzoru na poznate svjetske časopise i kao takav jedini je u Hrvatskoj. Urednik časopisa je Boris Banović, hrvatski modni dizajner.

Od 2022. godine časopis je dostupan isključivo u digitalnom izdanju

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Viktor |